Hero, Sürdürülebilirlik Taahhüdünü başlattı!

Hero Group, 2030 yılına kadar iklim değişikliğinde pozitif değişim taahhüdü ile sürdürülebilirlik çalışmalarını güçlendiriyor.

Hero Group CEO’su Rob Versloot şunları söyledi:

“Sürdürülebilirlik taahhüdümüz, doğanın iyiliğini koruyarak tüketicileri memnun etme misyonumuzdan kaynaklanmaktadır ve amacımız bu on yılın sonunda iklime pozitif olmaktır. Bu, aldığımızdan daha fazlasını geri vereceğimiz anlamına geliyor.

Tedarikçiler ve çiftçilerle işbirliği içinde stratejik sürdürülebilir kaynak kullanımı yoluyla doğal kaynakları korumaya çalışıyoruz. İkinci düzeyde, net nötr üretim tesislerine sahip doğal kaynakları korumak istiyoruz. Son olarak, tüketicilere hem bizim hem de gezegenimiz için iyi olan doğal olarak daha sağlıklı seçenekler sunmak için portföyümüzü genişletiyoruz, “

Grubun sürdürülebilirlik stratejisi üç temele dayanıyor: Sürdürülebilir kaynak kullanımı, net nötr üretim ve doğal olarak sağlıklı gıda.

Haber Kaynağı için Tıklayınız

Hero Group Hangi Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları için çalışıyor? Öğrenmek için tıklayın!

Haberi Paylaşın

Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook

Sürdürülebilirlik Raporları SDG Map Turkey'de!

SDG Map E-bülten

SDG Map E-Bülten

*
*
*

Kişisel verileriniz, Gizlilik ve Çerez Politikası kapsamında işlenmektedir. Formu doldurarak bu şartları okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.