Borusan Mannesmann  Uluslararası İş Güvenliği Ödülü’nü Aldı

Türkiye çelik boru pazarının lideri Borusan Mannesmann olarak çalışan ve iş yeri sağlığını ve güvenliğini odağına alan üretim süreçlerimizle, iş güvenliğine dair standartların gelişmesini destekleyen British Safety Council tarafından verilen ‘Uluslararası İş Güvenliği Ödülü”ne 2022 yılının ardından 2023 yılında da layık görüldük. İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda dünyanın en saygın kurumlarından British Safety Council tarafından bu sene 66’sı düzenlenen ödüllerde “Merit” kategorisinde ödülün sahibi olduk.

İyi ve etkin bir sağlık, güvenlik ve refah yönetimi taahhüdü gösteren kurumlara takdim edilen ve ülkelerde en iyi uygulamaları destekleyen ödül organizasyonuna ikinci kez katılarak başarıya ulaştık. “Sıfır Kaza” hedefimiz doğrultusunda geliştirdiğimiz uygulamalarla ortaya koyduğumuz sürdürülebilir başarıyı, saygın ödüllerle bir kez daha taçlandırdık.

Bütüncül olarak ele aldığımız sürdürülebilirlik çalışmalarımız kapsamında bizler için en değerli varlık olan insan kaynağımıza daha güvenli ve sağlıklı bir iş ortamları yaratmak adına çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Haberi Paylaşın

Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook

Sürdürülebilirlik Raporları SDG Map Turkey'de!

SDG Map E-bülten

SDG Map E-Bülten

*
*
*

Kişisel verileriniz, Gizlilik ve Çerez Politikası kapsamında işlenmektedir. Formu doldurarak bu şartları okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.