Hayat Holding’in “Hayata İyi Bakarız” Ekolojik Okuryazarlık Projesi Projesi İlk Ödülünü Aldı

Marketing Türkiye – BoomSonar iş birliğiyle hayata geçirilen ve geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Brandverse Awards’ta  birbirinden değerli projeler ödüllerine kavuştu. Hayat Holding’in Türkiye geneli 3. ve 4. sınıf öğrencilerinin ve velilerinin iklim değişikliğine uyumlarını güçlendirmek için T.C. Milli Eğitim Bakanlığı iş birliğiyle başlattığı “Hayata İyi Bakarız” Ekolojik Okuryazarlık projesi “İklim Değişikliği ile Mücadele” kategorisinde Bronz ödül aldı.

İklim değişikliği farkındalığına katkıda bulunma, gezegendeki kaynakların kıtlığına dikkat çekme, kaynakları koruma ve bilinçli tüketmeye yönelik davranışları geliştirme hedefiyle yola çıkan “Hayata İyi Bakarız” Ekolojik Okuryazarlık Projesi, oyun ve görsel aktivitelerle zenginleştirilmiş müfredata uygun içerikleriyle, daha iyi bir dünya için çocukları erken yaşta eğiterek farkındalıklarını artırmayı amaçlıyor.

Projenin ilk uygulama döneminde 300 okulda, 600 öğretmen, 30 bin öğrenci ile 60 bin veliye ulaşıldı. 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı Bahar Dönemi’nde başlatılan ve kısa sürede olumlu etkileriyle katma değer sağlayan projenin kapsamının genişletilerek devam ettirilmesi planlanıyor.

Haberi Paylaşın

Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook

Sürdürülebilirlik Raporları SDG Map Turkey'de!

SDG Map E-bülten

SDG Map E-Bülten

*
*
*

Kişisel verileriniz, Gizlilik ve Çerez Politikası kapsamında işlenmektedir. Formu doldurarak bu şartları okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.