Tory Burch Ella Bio Çanta için Modern Meadow Bio-Alloy™ ile Çalışıyor

Tüketim ürünlerinde devrim yaratan ve amacı esas alan bir biyoteknoloji şirketi olan Modern Meadow, Amerikan moda markası Tory Burch’ün ikonik Ella çantasının evrim geçirmiş niteliğindeki ilk bitki bazlı deri çantası Ella Bio’yu piyasaya sürdü ve Bio-Alloy™ tescilli protein bazlı teknolojisinin Tory Burch podyumuna girdiğini duyurdu. Tory Burch ortaklığı, ünlü tedarikçiler ve lüks markalarla ortaklıklar yoluyla moda endüstrisi için bitki bazlı tekstillerin kullanılabilirliğini ölçeklendirmeye çalışan Modern Meadow’ın yaptığı en son ortaklık özelliğini taşıyor.

Modern Meadow CEO’su Catherine Roggero-Lovisi, “Gezegen için iyi olan ürünlere yönelik tüketici talebi giderek artıyor” dedi. “2008’den beri Ella çantası, Tory Burch’un en ikonik, çok sevilen el çantası stillerinden biri oldu. Modern Meadow olarak tüketicilerin güvenebileceği yüksek performanslı ve biyo-bazlı çantanın bir sonraki evriminin bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz.”

Ella Bio, USDA sertifikalı biyo-bazlı bir malzeme olan BioFabbrica Bio-Tex™ ile hazırlanmış bir dış kabuğa sahiptir. Bu malzeme Kuzey Amerika’da yetiştirilen GDO’suz soyadan türetiliyor ve Modern Meadow’un tescilli Bio Alloy™ bitki proteini ile destekleniyor. Tory Burch için tasarlanan materyal hafif, dayanıklı ve yüksek oranda yenilenebilir malzemelerden yapılmış bir malzeme sunuyor.

Tory Burch Sürdürülebilirlik ve ESG Stratejisinin Küresel Başkanı Jennifer Gootman “Ella Bio tasarım, kalite ve dayanıklılık beklentilerimizi karşılıyor ve deri gibi görünen ve deri hissiyatı veren; ancak %64 oranında USDA sertifikalı biyo-bazlı içerikten üretilen yenilikçi bir malzeme olan BioFabbrica Bio-Tex™ ile üretildi.” dedi. “Doğadan ilham alan ancak daha düşük çevresel etkiye sahip olacak şekilde tasarlanan ‘yeni nesil’ malzemelere doğru büyüyen hareketin harika bir örneği.”

Haberi Paylaşın

Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook

Sürdürülebilirlik Raporları SDG Map Turkey'de!

SDG Map E-bülten

SDG Map E-Bülten

*
*
*

Kişisel verileriniz, Gizlilik ve Çerez Politikası kapsamında işlenmektedir. Formu doldurarak bu şartları okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.