Migros’tan E-ticaret Operasyonlarında Poşetsiz Alışveriş Seçeneği   

Migros uygulaması üzerinden Migros Sanal Market, Migros Hemen ve Macroonline markalarından alışveriş yapan müşterilerine ‘Poşetsiz alışveriş yapmak istiyorum’ seçeneği sunan Migros, soğutmalı araçlarla teslimatı yapılan siparişleri özel çantalarla teslim ediyor. Sipariş tesliminde çantalar, bir sonraki kullanım için geri alınarak plastik poşet kullanımının önüne geçiliyor.

Migros, e-ticaret siparişlerinde kullandığı çevreci çantaları teslimat sonrası geri alarak her defasında dezenfeksiyonunu yapıyor. Böylece çantalar defalarca kez teslimat süreçlerinde kullanılabiliyor ve ürünler en hijyenik ve doğa dostu şekilde müşterilere ulaştırılıyor.

Belirlenen lokasyonlarda pilot olarak devreye alınan poşetsiz alışveriş uygulaması, müşterilerin geri bildirimlerine göre Migros e-ticaret operasyonlarının geneline yaygınlaştırılacaktır.

Haber linki:https://www.aa.com.tr/tr/sirkethaberleri/perakende/migrostan-e-ticaret-operasyonlarinda-posetsiz-teslimat-uygulamasi/677609

Migros Hangi Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları için çalışıyor? Öğrenmek için tıklayın!

Haberi Paylaşın

Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook

Sürdürülebilirlik Raporları SDG Map Turkey'de!

SDG Map E-bülten

SDG Map E-Bülten

*
*
*

Kişisel verileriniz, Gizlilik ve Çerez Politikası kapsamında işlenmektedir. Formu doldurarak bu şartları okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.